måndag 9 januari 2017

Några av mina viktigaste bilder från 2016

 
Härifrån och framåt - Jeanne, Patric och Patricia Jeppsson

I lördags klockan 18.00 var det dags att ha levererat bilder till Årets Bild. Här i Finja brukar det bland annat kallas för ångest och obehag. Under året brukar jag ibland lägga undan en del av vad jag hoppas kunna delta med. Inga av de bilder som jag lagt undan i den här datorn skickades in i år. Ibland undrar jag hur man fungerar?
Ni som har hängt med på min hemsida har säkert sett en del av vad som varit de viktigaste händelserna och reportagen 2016. Serien om familjen Jeppsson, deras liv och vardag är utan tvekan det tyngsta, viktigaste och mest känslosamma som jag någonsin har varit inblandad i som journalist. Istället för ett reportage så blev det en enskild bild i ett par olika kategorier. 

På andra sidan - Carlo Behrens 

Jag har följt Carlo Behrens i Hamburg sedan slutet av 2014. Hans liv är en stark berättelse och trots att jag under förra året inte träffade honom så ofta som under 2015 så valde jag att skicka in en serie bilder på ett par olika ställen. Har ni inte sett och följt Carlo så kolla gärna här:
Från Buzau till Hässleholm

Under början av förra året dokumenterade och följde jag en del av romerna i Hässleholm. Vi kom varandra nära och i april åkte jag och min son Dylan till Buzau i Rumänien för att försöka visa och berätta om deras liv där. Reportaget blev en del av mina bilder till Årets Bild.


4 kommentarer:

 1. Ser bra ut! Jag håller alltid tummarna för dig, det vet du.
  /LarsD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag håller mina tummar för dig!

   Radera